Meteen naar de inhoud

Nederlandse Vertaling van de Complete

Vanaf April 2022 Beschikbaar!

Wij zijn trots om de Nederlandse Vertaling van de Complete Repertory te kunnen presenteren voor ZCP.

Vanaf april 2022 en release 1.62 van ZCP is de Complete Repertory in Nederlandse vertaling beschikbaar via ZCP Complete Classification. We doen dit als update bovenop de Complet Repertory voor slechts €75,-!

N.B. De Nederlandse vertaling is een upgrade pakket voor de Complete Repertory. Zonder de Complete Repertory is het niet bruikbaar.

De vertaling is uitgebreid afgestemd met de auteur. Diverse rubrieken zijn door hem toegelicht. Frequent zijn de bronnen en provings onderliggend aan de rubrieken geraadpleegd om tot de juiste vertaling te komen. Tevens zijn diverse rubrieken in de Complete Repertory gecorrigeerd.

Het vertalen van de 250.000 rubrieken van de Complete heeft 3 jaar geduurd en er zitten vele maanden aan vertaalwerk in.

Complete Repertory is het meest uitgebreide repertorium dat op dit moment op de aardbodem te krijgen is. De auteur, Roger van Zandvoort werkt al meer dan 30 jaar aan dit monumentale werk!

Alle oude meesters, maar ook moderne provings worden opgenomen. In tegenstelling tot sommige andere repertoria, wordt dit repertorium actief up-to-date gehouden door de auteur. Er is geen repertorium dat vollediger is dan het Complete Repertory. Complete Repertory is het meest gebruikte, gedetailleerde en geavanceerde repertorium, beschikbaar in de meeste talen.

Over de auteurs 

  • Roger van Zandvoort (1958). Roger heeft zijn leven gewijd aan het samenstellen van het best mogelijke homeopathische repertorium van de wereld.
  • Hans Dijkema (1970). Hans Dijkema is de auteur van ZCP Complete Classification en de vertaler van het Complete Repertory in het Nederlands.