Meteen naar de inhoud

Nederlandse Vertaling van de NWVR

Vanaf November 2021 Beschikbaar!

Primeur in Nederland! Vanaf november 2021 en release 1.60 van ZCP is de New World Veterinary Repertory in Nederlandse vertaling beschikbaar via ZCP Complete Classification. We doen dit als update bovenop de NWVR voor een introductieprijs van €30,-!

N.B. De Nederlandse vertaling is een upgrade pakket voor de NWVR. Zonder de NWVR is het niet bruikbaar.

De vertaling is uitgebreid afgestemd met de auteurs. Diverse rubrieken zijn door hen toegelicht en waar nodig zijn de bronnen geraadpleegd om tot een juiste vertaling te komen. Tevens is het repertorium tijdens de vertaling op diverse plekken gecorrigeerd.

Met behulp van de vertalingsbasis van de Complete Repertory kon de NWVR met 18.000 rubrieken binnen enkele weken vertaald worden.

De New World Veterinary Repertory is een wereld befaamd repertorium dat speciaal bedoeld is voor de veterinaire praktijk. Het bevat meer dan 18.000 rubrieken die gebruikt kunnen worden bij het maken van een analyse voor het dier dat in behandeling is. Het zit fantastisch in elkaar met meer dan 4.500 verwijzingen tussen rubrieken. Op die manier wordt zoeken en associëren een stuk eenvoudiger.

Richard Pitcairn en Wendy Jensen over hun repertorium:

What I emphasize is that the foundation for this work, the Böenninghausen repertory edited by Boger is the best, most accurate, for veterinary work. This is because it is based on Böenninghausen’s method of emphasizing modalities and concomitants which are usually the chief guides we have in practice. We can use the physical condition — locality, functional changes — but it is these other factors that enable us to narrow down to a similar remedy.

Richard Pitcairn