Meteen naar de inhoud

Release 1.57.2

Complete Classification 1.57.2 is uit

Nieuwe mogelijkheden

Bij de middelenlijst kunnen nu de kolombreedtes handmatig worden ingesteld en die instelling blijft ook zo staan. Je kunt nalezen hoe je dat kunt doen in de hulpschermen van Complete Classification.

Lees meer hierover en kijk een filmpje in de hulpschermen

In deze release zijn een aantal fouten opgelost

  • ZC4 crashte als er een analyse geopend was en het analysevenster aan stond en er van patiënt gewisseld werd en er werd geprobeerd een wijziging te maken in het analysevenster. 
  • De SMS dienst om patiënten te informeren over hun aanstaande consult meldde niet dat er iets mis ging. 
  • Bij Windows was het gebruik van twee schermen tegelijkertijd met verschillende resoluties (HiDPI) een probleem. Dit is opgelost door gebruik te maken van een intern Qt thema in plaats van een Windows thema. Ziet er ook nog eens goed uit. 
  • ZC4 is heeft een heel nieuw onderliggend deelsysteem gekregen voor het afbeelden van de Materia Medica, Boeken en Hulpschermen. Daardoor is het programma zo’n 100Mb kleiner geworden en is ZC4 nu in staat om video af te spelen, hetgeen gebruikt zal worden voor instructiefilmpjes.
  • Daarnaast is ZC4 voorbereid op de transitie van de onderliggende Qt Widgets. Deze wijzigt in 2021 van versie 5 naar versie 6.